x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Hunedoara: Un bărbat a murit după ce mașina a derapat pe carosabilul umed

Accident în Hunedoara: Un bărbat a murit după ce mașina a derapat pe carosabilul umed

12 Oct 2016   •   21:46
Accident în Hunedoara: Un bărbat a murit după ce mașina a derapat pe carosabilul umed

Un bărbat de 49 de ani, din oraşul Simeria, a murit miercuri după-amiază într-un accident de circulaţie pe care l-a produs din cauză că nu a adaptat viteza maşinii pe care o conducea la carosabilul umed, a derapat şi apoi a lovit un copac de pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

'În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 67 de ani, din Simeria', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care face legătura între localităţile Bârsău şi Hărău, în apropiere de Deva, şoferul pierzând controlul volanului într-o curbă la dreapta.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare şi prim ajutor de la Detaşamentul de pompieri militari din Deva şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

'La sosirea echipajelor la locul accidentului, în autoturism se afla un bărbat încarcerat şi decedat. Pasagerul, un alt bărbat, prezenta un traumatism toracic rezultat în urma impactului autoturismului cu un copac de pe marginea drumului', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din Deva. AGERPRES/(AS - autor: Sorin Blada, editor: Nona Jalbă)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPRE www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident accident in hunedoara