x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între două autocare pe DN 14A, trei femei rănite

Accident între două autocare pe DN 14A, trei femei rănite

19 Apr 2019   •   17:50
Accident între două autocare pe DN 14A, trei femei rănite

Trei femei au fost rănite, vineri, pe Drumul Naţional 14 A, în zona localităţii Botorca, în urma coliziunii între două autocare, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în timpul mersului de către unul dintre şoferi.

"Din primele date, în jurul orei 15.40, în localitatea Botorca-Târnăveni, pe DN 14 A, conducătorul unui autobuz, de 44 de ani, din localitatea Târnăveni, pe fondul nepăstrării distantei corespunzătoare în timpul mersului, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui alt autobuz, care se afla oprit regulamentar în staţie şi care era condus de un bărbat, de 53 de ani, din Târnăveni. În urma impactului, au rezultat trei victime, femei, aflate în autocarul condus de bărbatul de 44 de ani, care din primele date au suferit vătămări corporale uşoare. Acestea au fost transportate la unitatea spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale. Autocarele efectuau o cursa regulata Târnăveni- Mediaş", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: acident DN 14A