x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Carambol cu 5 mașini pe DN 6 Caransebeș-Lugoj! Cinci victime, una decedată. Trafic blocat

Carambol cu 5 mașini pe DN 6 Caransebeș-Lugoj! Cinci victime, una decedată. Trafic blocat

de Vali Deaconescu    |    30 Apr 2023   •   16:02
Carambol cu 5 mașini pe DN 6 Caransebeș-Lugoj! Cinci victime, una decedată. Trafic blocat
Sursa foto: ISU Caraș-Severin

Un accident rutier grav, în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc, duminică după-amiază pe DN 6, în Caraș-Severin. O persoană a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite. Traficul rutier este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul a avut loc pe DN 6 Caransebeș-Lugoj, la kilometrul 470, în apropierea localității Constantin Daicovici din județul Caraș-Severin.

În accident au fost implicate un tir, o autoutilitară și trei autoturisme. Cinci persoane au fost rănite și sunte evaluate medical la fața locului.

Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate în zonă, precizează Infotrafic. Circulația va reveni la normal pe parcursul zilei.

„Duminică după-amiază, pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.

În accident sunt implicate 3 autoturisme, o autoutilitară și un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă.

În acest moment traficul rutier în zonă este restricționat pe ambele sensuri până la finalizarea cercetării la fața locului”, a precizat reprezentantul IPJ Caraș-Severin.

„Au fost implicate un autocamion, o autofurgonetă cu animale (cai) și trei autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un echipaj IPJ.
De asemenea, a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeș.

În urma evenimentului au rezultat cinci victime: patru persoane transportate la spital cu traumatisme, iar o victimă este decedată, potrivit ISU Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: ISU Caraș-Severin accident