x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Adolescent pe motocicletă, rănit într-un accident

Adolescent pe motocicletă, rănit într-un accident

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   14:45
Adolescent pe motocicletă, rănit într-un accident

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care se plimba cu motocicleta prin Sibiu, a fost rănit, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini.

Un echipaj de la Ambulanța Sibiu a intervenit, vineri, la un accident rutier produs între trei autoturisme și o motocicletă. Conducătorul motocicletei, un tânăr de 16 ani, a suferit un traumatism de umăr, la mâini și mai multe contuzii.

Paramedicii i-a acordat asistență medicală și l-au transportat pe băiat la CPU Luther, în cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în timp ce conducea o mașină pe strada Bâlea spre strada Constituției, din Sibiu, pe banda 2, un șofer în vârstă de 84 de ani a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroșat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V. Aaron – Constituției.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident motocicleta sibiu