x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un motociclist a murit într-un accident rutier

Un motociclist a murit într-un accident rutier

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   18:20
Un motociclist a murit într-un accident rutier

Un bărbat de 47 de ani a murit sâmbătă după-amiază după ce motocicleta pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 73A, la ieșire din Zărnești spre Brașov.

„În această după-amiază, în jurul orei 14.00, am fost anunțați de producerea unui accident rutier pe DN 73A, la ieșire din Zărnești spre Brașov, în care au fost implicate au autoturism și o motocicletă”, anunță ISU Brașov.

La fața locului ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și elicopterul SMURD.

„În urma accidentului a rezultat o victimă, motociclistul, care se afla în stop cardio respirator. Din păcate, bărbatul în vârstă de 47 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, se menționează în finalul comunicatului.

Traficul se desfășoară pe un fir, dirijat, pe DN 73A, la intrarea în localitatea Zărnești, județul Brașov, după ce un motociclist a fost lovit de un autoturism, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident motociclist brasov