x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane, între care o fetiţă de 5 ani, rănite în accidentul de pe DN76, în localitatea Şoimuş

Cinci persoane, între care o fetiţă de 5 ani, rănite în accidentul de pe DN76, în localitatea Şoimuş

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   16:14
Cinci persoane, între care o fetiţă de 5 ani, rănite în accidentul de pe DN76, în localitatea Şoimuş

Cinci persoane au fost rănite, între care şi o fetiţă de 5 ani, au fost rănite în urma accidentului de circulaţie care a avut loc sâmbătă pe DN76, în localitatea Şoimuş, după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă la stânga şi a lovit un autoturism care se deplasa din direcţia opusă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva pentru îngrijiri medicale.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comuna Băiţa, care circula pe DN76, pe sensul de mers Chişcădaga-Deva, într-o curba la stânga, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism care se deplasa din direcţia opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din judeţul Timiş", a precizat sursa citată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, trei dintre victime, între care şi fetiţa, ar fi într-o stare mai gravă.

Din cauza numărului mare de victime, ISU Hunedoara a activat Planul Roşu de Intervenţie, acesta fiind ridicat după circa o oră.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală. 

 

Știre inițială: Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după un accident rutier produs sâmbătă într-o localitate din județul Hunedoara. Opt persoane sunt implicate.

„Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în localitatea Șoimuș ( DN 76). Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor operative”, anunță IGSU.

La fața locului, au fost alocate o autospecială de stingere, una de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și și ambulanțe SMURD.

În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și trei ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

„Din informațiile primite la acest moment, în accidentul rutier ar fi implicate opt persoane”, potrivit sursei citate.

În urma accidentului, 5 victime au fost transportate la UPU Deva (4 conștiente și 1 inconștientă).  

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident plan rosu Hunedoara