x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier GRAV în Cluj! Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat într-un șanț

Accident rutier GRAV în Cluj! Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat într-un șanț

21 Oct 2015   •   13:38
Accident rutier GRAV în Cluj! Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat într-un șanț

Un accident rutier grav a avut loc miercuri dimineață în localitatea Vâlcele. Un autocar în care se aflau circa 40 de persoane s-a răsturnat într-un șanț. Pasagerii autocarului se întorceau de la locul de muncă. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Monitorul de Cluj.

În jurul orei 06:00 un autocar care se deplasa dinspre Cluj spre Turda pe DN1E60 la ieșire din Cluj a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un șanț. În autocar se aflau circa 40 de persoane.

„În autocar se aflau circa 40 de persoane, din care patru persoane cu răni uşoare au solicitat îngrijiri medicale în ambulanţele trimise la faţa locului, după care două au coborât din ambulanţe. Autocarul transporta muncitori din schimbul de noapte de la o firmă din Cluj-Napoca spre casă", a spus purtătorul de cuvânt ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Andrei Biriş.


×
Subiecte în articol: accident