x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Sibiu. Șoferul a fugit, abandonând doi pasageri grav răniți în mașină

Accident grav în Sibiu. Șoferul a fugit, abandonând doi pasageri grav răniți în mașină

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2024   •   18:15
Accident grav în Sibiu. Șoferul a fugit, abandonând doi pasageri grav răniți în mașină

Un tânăr de 19 ani din Sibiu a provocat un accident grav, după care a fugit, abandonând doi pasageri grav răniți în mașină. Șoferul nu avea permis de conducere, autoturismul era neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare era furat.

Polițiștii din Sibiu au reținut miercuri un sibian în vârstă de 19 ani, cercetat penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor și furt.

Marți seara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din municipiul Sibiu, tânărul a pierdut controlul și a intrat într-un copac. Imediat după accident, șoferul a abandonat mașina și a fugit.

În autoturism se aflau doi pasageri, o tânără în vârstă de 18 ani, din județul Vâlcea, și un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Sibiu, grav răniți.

Șoferul a fost identificat în scurt timp în zona străzii Hermann Oberth, din municipiu. Acesta nu s-a drogat, nici nu a băut, dar verificările au scos la iveală că nu are permis de conducere, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

De asemenea, tânărul ar fi furat plăcuțele cu număr de înmatriculare de pe un alt autoturism parcat pe strada Gării din Sibiu și le-ar fi montat ulterior pe mașina condusă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Sibiu