x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE VIDEO Accident TERIBIL în Teleorman. Un BMW s-a rupt în două și patru bărbați au murit pe loc. Ei erau LĂUTARI şi veneau de la o petrecere

UPDATE VIDEO Accident TERIBIL în Teleorman. Un BMW s-a rupt în două și patru bărbați au murit pe loc. Ei erau LĂUTARI şi veneau de la o petrecere

24 Ian 2019   •   12:30
UPDATE VIDEO Accident TERIBIL în Teleorman. Un BMW s-a rupt în două și patru bărbați au murit pe loc. Ei erau LĂUTARI şi veneau de la o petrecere
Sursa foto: Observator.tv

Patru bărbaţi au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un BMW Seria 5, s-a izbit violent de un copac. Accidentul s-a produs în Teleorman, la Dobrotesti, pe DN 65 A. Cei patru bărbaţi morţi erau din comuna Didești și aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Aceștia erau lăutari şi, din spusele oamenilor, se întorceau de la „Revelionul lăurarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.Apelul la 112 care a anunţat accidentul a fost făcut la ora 7.04.  

În urma impactului extrem de violent cu copacul  BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două, iar cei patru bărbaţi care se aflau în maşină au murit pe loc.

"Un autoturism care circula pe Drumul Naţional 65, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, carosabilul fiind umed, şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi pasagerul din dreapta faţă au fost găsiţi în autoturism, iar alţi doi ocupanţi ai maşinii au fost proiectaţi pe câmpul agricol din apropiere. Toţi cei patru bărbaţi au decedat", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole.
La faţa locului au ajuns mai multe echipe de prin ajutor.
"La intervenţie s-a deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare şi un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Teleorman. Medicii de la Ambulanţă au declarat decesul celor patru persoane", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Doi dintre bărbaţi, se aflau proiectati în exteriorul masinii, iar alţi doi, cei care se aflau pe locurile din fata, erau încarceraţi. 

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotesti, cu un SMURD si o autospeciala de stingere ce are in dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru barbati si doua echipaje de la politie, potrivit Observator.

Cazul a fost preluat de politie pentru cercetari.

 

 

 

×