x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil pe DN 6 în judeţul Caraş-Severin. Două TIR-uri s-au ciocnit. A fost chemat elicopterul SMURD

Accident teribil pe DN 6 în judeţul Caraş-Severin. Două TIR-uri s-au ciocnit. A fost chemat elicopterul SMURD

de Vali Deaconescu    |    20 Mai 2023   •   18:59
Accident teribil pe DN 6 în judeţul Caraş-Severin. Două TIR-uri s-au ciocnit. A fost chemat elicopterul SMURD

Un accident grav a avut loc, sâmbătă după amiaza, pe DN 6 în zona localităţii Plugova, din judeţul Caraş-Severin. Sunt două victime încarcerate după ce două tiruri s-au ciocnit

Două tiruri au fost implicate. Primele informații arată că în urma impactului sunt două persoane rănite, iar la fața locului intervin echipajele de descarcerare. Ulterior, echipele de intervenție au anunțat că unul dintre șoferi a murit. Este vorba despre un cetățean bulgar, în vârstă de 56 de ani.

„Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 56 de ani, cetățean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, pe DN 6, din direcția Orșova către Caransebeș, la km 393, în localitatea Plugova, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de cetățenie ucraineană, care circula în direcția opusă. În urma accidentului a rezultat decesul cetățeanului bulgar și vătămarea corporală a celuilalt conducător auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunțat Poliția.

Șoferul rănit a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice.

Traficul rutier este blocat zeci de minute, iar în zonă s-au format coloane de mașini.

La fața locului acționează un echipaj de pompieri de la Punctul de Lucru Băile Herculane, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș. De asemenea, la fața locului se află şi două ambulanțe SAJ. La caz se deplasează şi elicopterul SMURD.

×