x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Odată cu deschiderea pârtiilor, au apărut și primele accidente

Odată cu deschiderea pârtiilor, au apărut și primele accidente

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   07:40
Odată cu deschiderea pârtiilor, au apărut și primele accidente
Sursa foto: Salvamont Poiana Brasov

Salvamont Poiana Brașov atrage atenția iubitorilor de sporturi de iarnă sau amatorilor de plimbări pe munte să folosească întotdeauna echipament adecvant și să ceară ajutorul atunci când situația o impune.

'Odată cu deschiderea domeniului schiabil au apărut și primele incidente legate de practicanții de schi și snowboard.

Sâmbătă, 28.01.2023, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 4 cazuri de persoane care s-au accidentat în timp ce schiau sau practicau snowboard-ul pe pârtiile din Poiana Brașov și Masivul Postăvaru. Totodată, o persoană care se plimba pe Drumul Vechi a avut nevoie de ajutor, suferind o criză de epilepsie. Două dintre aceste persoane au necesitat și intervenția echipajelor SMURD/SAJ, care le-au preluat în vederea transportului către unitatea spitalicească.

Tot astăzi, a avut loc concursul de alergare montană organizat de SKV, concurs la care am fost prezenți cu o echipă care a asigurat asistență de specialitate.

Reamintim schiorilor și snowboard-erilor că sunt deschise doar pârtiile din partea superioară a masivului, până la nivelul telescaunului Ruia, partea inferioară rămânând închisă din cauza stratului de zăpadă insuficient.', transmite Salvamont Poiana Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accidente partie poiana braşov