x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Hunedoara! Focuri de armă pentru oprirea unui şofer băut la volan

Alertă în Hunedoara! Focuri de armă pentru oprirea unui şofer băut la volan

19 Mar 2019   •   14:56
Alertă în Hunedoara! Focuri de armă pentru oprirea unui şofer băut la volan

Un agent de poliţie rutieră din municipiul Hunedoara a fost nevoit să tragă şase focuri de armă în plan vertical în timpul unei urmăriri ce viza o maşină de teren al cărei şofer, despre care s-a constatat ulterior că era băut, nu a oprit la semnalul unei patrule rutiere, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, pe un bulevard din municipiul Hunedoara, unde echipajul poliţiei rutiere efectua o verificare în trafic.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul autoturismului în cauză a refuzat să oprească la semnalul agenţilor de poliţie rutieră şi a demarat în viteză, îndreptându-se spre cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase şi a reuşit să îl oprească după o urmărire de circa doi kilometri.

"Cel aflat la volan, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,97 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la UPU Hunedoara, unde i-au recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: focuri de arma hunedoara