x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă în Argeș, după ce trei mașini au blocat o stradă din Pitești, iar șoferii s-au amuzat

Anchetă în Argeș, după ce trei mașini au blocat o stradă din Pitești, iar șoferii s-au amuzat

29 Oct 2022   •   13:40
Anchetă în Argeș, după ce trei mașini au blocat o stradă din Pitești, iar șoferii s-au amuzat
Sursa foto: Hepta

O anchetă a fost deschisă în Argeș, după ce trei mașini au blocat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o stradă din Pitești. Șoferii au ieșit din autoturisme și s-au amuzat pe seama faptei lor.

Polițiștii din Pitești anunță că s-au sesizat din oficiu, după ce în spațiul public au apărut imagini cu mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, noaptea, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

”Am blocat toată circulația, băieți”, spune unul dintre șoferi, în timp ce fumează și face mișcări de dans pe ritmurile muzicii care se aude dintr-o mașină.

În imagini se poate observa o coloană destul de mare de mașini care așteaptă ca cele 3 autoturisme să pornească la drum. Același cetățean le face semn șoferilor care așteaptă în coloană să aibă răbdare.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun”, transmite IPJ Argeș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stradă blocată