x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ANPC propune închiderea temporară a mai multor magazine Auchan din Capitală

ANPC propune închiderea temporară a mai multor magazine Auchan din Capitală

01 Noi 2021   •   17:02
ANPC propune închiderea temporară a mai multor magazine Auchan din Capitală

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) propune închiderea temporară a zonelor alimentare din patru hipermarketuri bucureștene din cauza neregulilor descoperite.

Zonele alimentare din hipermarketurile bucureștene au fost propuse pentru închidere temporară, în urma controalelor ANPC.

De asemenea, au fost date amenzi și au fost retrase de la comercializare numeroase produse.

„În data de 1 noiembrie 2021, au fost efectuate verificări ale modului în care este respectată legislația în vigoare, în domeniu, la 4 puncte de lucru din Capitală ale S.C. Auchan Romania SA (Magazinele Auchan Titan, Vitan, Militari și Berceni). În urma controlului, au fost înregistrate abateri importante, care au dus la amenzi contravenționale în valoare totală de 102.000 lei și dispunerea unor măsuri complementare importante, după cum urmează: oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din consumul uman a tuturor produselor alimentare neconforme identificate în cele 4 magazine, oprirea temporară a prestării serviciului la raioanele cu vitrină asistată... propunere de închidere a unității pe o durată de cel mult 6 luni pentru toate cele 4 unități”, au anunțat reprezentanții ANPC.

Printre altele, inspectorii au descoperit produse expirate, murdărie și informații incomplete pe ambalaje.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Hipermarket auchan