x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoturisme incendiate intenţionat în Brăila

Autoturisme incendiate intenţionat în Brăila

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2022   •   12:02
Autoturisme incendiate intenţionat în Brăila
Sursa foto: Hepta/ilustratie

Trei maşini s-au făcut scrum în noaptea de duminică spre luni în Brăila, după ce o persoană încă neidentificată le-a aprins.

Pompierii din Brăila au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu două autoturisme aflate într-o parcare din oraș.

Incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor și habitaclul unui autoturism și la compartimentul motor, habitaclu și portbagaj la cel de-al doilea.

Cele două autoturisme sunt ale aceluiași proprietar, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila.

Au ars cele două autoturisme, unul în proporție de 50% și cel de-al doilea în proporție de 90%. A fost afectat un al treilea autoturism, aflat lângă cele două autoturisme, la care s-a degradat partea laterală stânga spate a acestuia.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acțiunea intenționată s-au din culpă a condițiilor de generare a incendiul de o persoană neidentificată la locul intervenției.

Nu s-au înregistrat victime.

×
Subiecte în articol: incendiu braila