x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bălăceala în Fântâna cu Pești l-a costat un drum la Spitalul de Psihiatrie. Se întâmplă în Timișoara

Bălăceala în Fântâna cu Pești l-a costat un drum la Spitalul de Psihiatrie. Se întâmplă în Timișoara

20 Noi 2022   •   18:00
Bălăceala în Fântâna cu Pești l-a costat un drum la Spitalul de Psihiatrie. Se întâmplă în Timișoara
Sursa foto: Opiniatimisoarei.ro

La doar o zi de la repunerea în funcțiune după reabilitare a "Fântânii cu Pești" din Piața Victoriei din Timișoara, un bărbat a decis să-i facă și inaugurarea, spre deliciul celor din jur.

În ciuda frigului de afară, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-a dezbrăcat tacticos, și-a așezat hainele pe bordura din marginea fântânii și a intrat curajos în apă, relatează opiniatimisoarei.ro

„Polițiștii locali care patrulau în zona centrală au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, că un bărbat face baie în fântâna cu pești din Piața Victoriei.

Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulanței sosit la fața locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara. 

Jurnaliștii timișoreni spun că agenții l-au scos din fântâna în aplauzele oamenilor ce se stransesera să asiste la spectacolul ad-hoc.

Iată imaginile:

 

×
Subiecte în articol: Fântâna cu Pești timisoara baie iarna