x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În timp ce tăia lemne, unui bărbat i-a sărit o bucată în cap. Omul a căzut la pământ, incoștient

În timp ce tăia lemne, unui bărbat i-a sărit o bucată în cap. Omul a căzut la pământ, incoștient

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2022   •   21:20
În timp ce tăia lemne, unui bărbat i-a sărit o bucată în cap. Omul a căzut la pământ, incoștient
Sursa foto: ISU Covasna

Un bărbat din Covasna a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce s-a rănit în timp ce tăia lemne. Misiunea de salvare a fost prima din județul Covasna a Punctului de Operare Aeromedicală Brașov.

"Prima misiune de salvare în județul Covasna a Punctului de Operare Aeromedicală Brașov

Astăzi, 29 decembrie 2022, în jurul orei 15:00, echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe a fost solicitat să intervină de urgență în localitatea Ozun, unde un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit inconștient de către soția sa, în curtea casei sale.

Se pare că în timp ce acesta tăia lemne, o bucată de lemn i-a căzut în cap, provocându-i un traumatism cranio cerebral.

La fața locului s-au deplasat și două ambulanțe SAJ și s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Brașov

Victimei i s-a acordat primul ajutor medical de către medicul și paramedicii covăsneni și a fost predată echipajului medical de pe elicopterul SMURD care a aterizat în apropierea locului unde s-a produs evenimentul. Pacientul fost transportată la Brașov.", transmite ISU Covasna. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: lovit la cap traumatism covasna