x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce făcea lucrări de canalizare

Un bărbat a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce făcea lucrări de canalizare

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2024   •   18:00
Un bărbat a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce făcea lucrări de canalizare

Un bărbat de 45 de ani a murit, vineri, după ce a fost surprins sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări la canalizare, în localitatea Valea Mare Pravăț din județul Argeș.

„Pompierii intervin pentru extragerea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 45 de ani, care a fost surprinsă sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări la canalizare, în localitatea Valea Mare Pravăț”, anunță ISU Argeș.

La fața locului, au ajuns pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar in sprijin au fost trimise o autospecială cu modul multirisc de la Detașamentul Pitești și o ambulanță SAJ.

„Bărbatul a fost găsit aproape în întregime acoperit de pământ, iar în urma evaluării s-a constatat că acesta nu prezintă funcții vitale. În continuare se lucrează la îndepărtarea pământului pentru extragerea victimei”, se arată în finalul informării.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat pamant mal murit