x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistrițean reținut după ce a provocat un scandal la un bar din Colibița

Bistrițean reținut după ce a provocat un scandal la un bar din Colibița

de Redactia jurnal    |    23 Apr 2023   •   16:40
Bistrițean reținut după ce a provocat un scandal la un bar din Colibița
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 45 de ani, din Colibița, a fost reținut, fiind acuzat că a provocat un scandal la un bar din localitate și a agresat doi bărbați și doi copii. Pentru că victimele s-au refugiat în local, agresorul a spart geamurile și ușa de acces.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Colibița, a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare.

De fapt, fiind băut, în apropierea unui bar din Colibița, bărbatul i-a agresat, îmbrâncit și amenințat pe un tânăr de 26 de ani, din Colibița, pe un bărbat de 35 de ani și pe cei doi copii minori ai săi, toți din Reghin.

„Pentru a-i proteja pe copii, bărbatul de 35 de ani s-ar fi refugiat în incinta barului, împreună cu tânărul de 26 de ani, fiul proprietarului, însă bărbatul de 45 de ani ar fi spart geamurile și ușa de acces de la bar, pentru a pătrunde în incintă”, transmite, duminică, Poliția Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat și dus la sediul Secției 2 Poliție Rurală de polițiști și un echipaj de jandarmi montani. În urma audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: retinere scandal