x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie cu săbii, topoare, cuțite și macete, în Roșiorii de Vede. 11 bărbați au fost reținuți

Bătaie cu săbii, topoare, cuțite și macete, în Roșiorii de Vede. 11 bărbați au fost reținuți

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2024   •   23:00
Bătaie cu săbii, topoare, cuțite și macete, în Roșiorii de Vede. 11 bărbați au fost reținuți

Unsprezece bărbați cu vârste între 18 și 59 de ani, din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți în pentru infracțiuni de tulburare a liniștii publice, încăierare și amenințare.

Potrivit Poliției Teleorman, sunt percheziții desfășurate pentru documentarea activității infracționale a mai multor persoane implicate într-un conflict.

Astfel, duminică, în urma cercetărilor efectuate în trei dosare penale vizând comiterea infracțiunillor de tulburarea ordinii publice, încăierare și amenințare (în perioada 13 - 17 mai, pe motivul achiziției unui imobil), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au făcut patru percheziții domiciliare pe raza municipiului, la domiciliile unor persoane cercetate, de unde au fost ridicate mai multe obiecte contondente și tăietor-înțepătoare. este vorba despre topoare, săbii, cuțite și macete.

Totodată, au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere față de persoanele implicate, acestea fiind duse la sediul poliției pentru cercetări.

În urma administrării probatoriului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 11 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 59 ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie topoare rosiorii de vede