x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 1 kg de canabis, descoperit de câinele Athos

Peste 1 kg de canabis, descoperit de câinele Athos

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   20:45
Peste 1 kg de canabis, descoperit de câinele Athos
Sursa foto: Autoritatea Vamală Română/Facebook

O acţiune desfăşurată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, a condus la descoperirea unei cantităţi de peste un kg de canabis în mansarda unei locuinţe, controlul fiind derulat la solicitarea BCCO Oradea, a transmis Autoritatea Vamală Română, într-un comunicat.

Conform sursei citate, la acţiunea de control a luat parte şi echipa canină a Biroului Vamal de Frontieră Halmeu. Astfel, în urma semnalizării efectuate de către câinele Athos, a fost descoperită cantitatea de peste un kg de canabis în mansarda casei, în perete, după placa de rigips, respectiv între izolaţia de vată minerală şi cornişa acoperişului.

"Percheziţia domiciliară s-a desfăşurat în urma unei acţiuni a poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare , în vederea prinderii în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunii de trafic de droguri. În cadrul aceleiaşi acţiuni, în urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, poliţiştii au descoperit, într-un compartiment ascuns, materie vegetală de culoare verde - olive, susceptibilă a fi din categoria substanţelor psihoactive", precizează instituţia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: canabis athos