x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz INCREDIBIL la Bacău. Un elev a vrut să-și bage colegul cu capul în vasul de toaletă: „Noi ne jucăm. Suntem prieteni buni. Eu glumesc cu tine”

Caz INCREDIBIL la Bacău. Un elev a vrut să-și bage colegul cu capul în vasul de toaletă: „Noi ne jucăm. Suntem prieteni buni. Eu glumesc cu tine”

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   15:30
Caz INCREDIBIL la Bacău. Un elev a vrut să-și bage colegul cu capul în vasul de toaletă: „Noi ne jucăm. Suntem prieteni buni. Eu glumesc cu tine”
Sursa foto: Facebook

Un elev de la un liceu din Bacău și-a bătut un coleg și apoi a vrut să-l bage cu capul în vasul de toaletă. Alți adolescenți amuzați au filmat întâmplarea și au postat-o pe rețelele sociale.

În înregistrare se vede cum un elev își pălmuiește colegul și vrea să-l bage cu capul în vasul de toaletă. Bunicul victimei a reacționat la imaginile surprinse în Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău, relatează gândul.ro..

„Ce se petrece la un liceu din Bacău în timpul pauzelor! Nepotul meu a venit înfiorat arătându-mi aceste lucruri îngrozitoare. Este inadmisibil ce se întâmplă în fața ochilor voștri. Copiii merg cu teamă la școli că li se poate întâmpla așa ceva”, a scris acesta, pe Facebook.

Iar agresorul, departe de a înțelege ce face, i-a spus elevului pe care tocmai îl bătuse. „Noi ne jucăm. Suntem prieteni buni. Eu glumesc cu tine”.

Poliția s-a sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute pe platformele de socializare.

„La data de 31 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care sunt surprinse acte de violență între elevi, în cadrul unei unități de învățământ din municipiul Bacău. În acest moment, polițiștii efectuează verificări la fața locului în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Totodată, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea parchetului”, a transmis Poliția Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean a deschis propria anchetă. 

Circa 50% dintre elevi sunt supuși amenințărilor, umilirilor sau violenței fizice iar 25% asistă la astfel de situații. Organizația Salvați Copii a transmis că postarea online a scenelor de bulling în școli afectează sute de mii de elevi, astfel că 49% dintre aceștia devine victime ale violenței fizice, verbale ori mesajelor online, 82% sunt martori iar 27% recunosc faptul că au fost autori. 

 

 

×
Subiecte în articol: elev bacau bulling vas toaleta toaletă