x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant la Galaţi: O fetiţă de 12 ani a fost accidentată de un tractorist băut şi fără permis

Caz şocant la Galaţi: O fetiţă de 12 ani a fost accidentată de un tractorist băut şi fără permis

28 Aug 2018   •   13:24
Caz şocant la Galaţi: O fetiţă de 12 ani a fost accidentată de un tractorist băut şi fără permis

O minoră de 12 ani din judeţul Galaţi a ajuns la spital, după ce a fost accidentată de un tractorist aflat sub influenţa alcoolului şi fără permis, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţia Oraşului Târgu Bujor a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Bereşti-Meria, soldat cu rănirea unei persoane. În urma verificărilor a reieşit că un bărbat de 44 ani a condus un tractor pe o stradă din localitate şi a acroşat, cu partea laterală dreapta spate a remorcii, o minoră de 12 ani care se deplasa pe marginea carosabilului. 

Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. 

Tractoristul, despre care poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost testat alcoolscop, rezultând o concentraţie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că remorca tractorului este neînmatriculată. 

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, a precizat sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita accidentata la galati