x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infotrafic: ceața afectează vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe A3 și A0

Infotrafic: ceața afectează vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe A3 și A0

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2024   •   07:40
Infotrafic: ceața afectează vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe A3 și A0

Ceața afectează vizibilitatea pe șosele din mai multe județe, inclusiv pe autostrăzile A3 și A0, avertizează autoritățile.Vizibilitatea este redusă chiar și sub 50 de metri. Autoritățile le recomandă șoferilor să conducă prudent.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, sâmbătă dimineața „nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile”.

Totuși, traficul este îngreunat pe mai multe sectoare de drum. Ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 100 de metri, este pe autostrăzile A3 București-Brașov și A0 Centura București.

De asemenea, vizibilitatea este scăzută în trafic din cauza ceții sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Covasna, Brașov, Mureș, Harghita, Sibiu, Maramureș, Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Suceava și Vaslui.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu „se circulă pe un carosabil parțial umed, fiind semnalate pe alocuri ploi ușoare, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale”.

(sursa: Mediafax)

×