x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia în judeţul Suceava este îngreunată din cauza condiţiilor meteo

Circulaţia în judeţul Suceava este îngreunată din cauza condiţiilor meteo

13 Noi 2016   •   10:34
Circulaţia în judeţul Suceava este îngreunată din cauza condiţiilor meteo

Circulaţia rutieră în zona de munte a judeţului Suceava se desfăşoară în condiţii de iarnă, fiind îngreunată din cauza zăpezii, iar în zona de responsabilitate a Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc se acţionează cu 11 utilaje de deszăpezire, a declarat, duminică, prefectul Constantin Harasim. 

El a spus că autovehiculele mari au avut dificultăţi, din cursul dimineţii, pe tronsonul Vatra Dornei - Mestecăniş, TIR-urile circulând cu viteză mică, iar în jurul orei 07:30 s-a luat decizia ca traficul greu să fie oprit pentru o jumătate de oră, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni pentru îndepărtarea zăpezii de pe şosea. 

Aceeaşi decizie s-a luat şi pentru tronsonul Câmpulung Moldovenesc - Pasul Mestecăniş. 

Potrivit prefectului, nu s-au semnalat probleme deosebite în urma ninsorii căzute în ultimele ore, iar autovehiculele grele erau echipate corespunzător. Constantin Harasim a precizat că s-a dispus şi suplimentarea numărului de utilaje de deszăpezire care acţionează în zonă. 

Judeţul Suceava se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până la ora 18:00 şi de cod galben până duminică seara la ora 20:00. 

×