x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Consilierul primarului, înjunghiat de un consilier local, într-o comună din judeţul Mureş

Consilierul primarului, înjunghiat de un consilier local, într-o comună din judeţul Mureş

01 Iun 2016   •   14:37
Consilierul primarului, înjunghiat de un consilier local, într-o comună din judeţul Mureş

Un consilier local din comuna Sânpaul l-a înjunghiat în spate, miercuri, pe consilierul personal al primarului comunei, Simon Istvan, în urma unei dispute verbale izbucnite între cei doi, în apropierea Primăriei. 

Primarul din Sânpaul, Simon Istvan, a declarat pentru AGERPRES că agresorul este 'singurul consilier local din ţară care trăieşte din ajutorul social', că ar avea la activ circa 10 dosare penale pentru furt şi agresiuni şi că face parte dintr-o formaţiune politică a romilor. 

Acesta a spus că nu ştie care a fost motivul pentru care a izbucnit scandalul între consilierul său şi consilierul local, întrucât victima este în stare gravă şi a fost transportată la UPU SMURD Târgu Mureş, având o plagă în umăr, foarte aproape de gât, iar agresorul a fugit, fiind căutat de echipele Serviciului de Acţiuni Speciale ale IPJ Mureş. 

Simon Istvan a spus că individul, deşi este recunoscut ca fiind extrem de agresiv, iar în urmă cu câteva săptămâni a agresat o profesoară din comună, este cercetat în libertate. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a confirmat incidentul şi a precizat că în caz se efectuează cercetări. 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: injunghiat primar consilier local