x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil bătut crunt de un adolescent pe un câmp din Ilfov. Anunțul IPJ

Copil bătut crunt de un adolescent pe un câmp din Ilfov. Anunțul IPJ

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2023   •   18:00
Copil bătut crunt de un adolescent pe un câmp din Ilfov. Anunțul IPJ
Sursa foto: Hepta

Un copil a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov, în timp ce altul filmează fără să intervină. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și îl caută pe bătăuș.

Conform imaginilor distribuite pe Facebook, copilul este dus pe un câmp și luat la bătaie de un alt copil, care pare ceva mai mare decât victima. Îl lovește pe copil cu pumnii și picioarele, în timp ce victima urlă de durere. În tot acest timp, un alt adolescent filmează fără să intervină și râde.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov informează că polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat miercuri din oficiu după ce au apărut imaginile și au identificat victima, care în acest moment se află împreună cu mama sa la sediul Poliției orașului Bragadiru.

De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei.

„Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză. Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează sursa citată.

UPDATE:

Inspectoratul de Poliție Județean lfov anunță că polițiștii din Bragadiru l-au prins pe adolescentul bănuit de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil batut DGASPC Ilfov