x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin

Un copil de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin

08 Noi 2022   •   11:01
Un copil de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin

Un copil de 13 ani a murit, în noaptea de luni spre marți, după ce s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți spun că decesul copilului s-a produs pe loc.

Copilul de 13 ani era din Drobeta-Turnu Severin, iar motivele pentru care s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități nu sunt cunoscute la această oră.

Poliția Mehedinți a confirmat inițial cazul fără să facă alte precizări, apoi a transmis următorul comunicat:

La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din municipiu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe. Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil mort