x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconstienta! Un minor de 13 ani, lăsat de tatăl lui la volan

Inconstienta! Un minor de 13 ani, lăsat de tatăl lui la volan

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2022   •   15:22
Inconstienta! Un minor de 13 ani, lăsat de tatăl lui la volan

Un copil de 13 ani din Alba a fost lăsat de către tatăl lui la volan. Copilul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a fost oprit după câțiva kilometri.

Polițiștii din Sebeș, județul Alba, au încercat, sâmbătă seara, să oprească, în localitatea Cărpiniș, un autoturism al cărui șofer nu a respectat semnalul, continuându-și drumul.

Polițiștii au urmărit autoturismul și l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au găsit un copil în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat copilului pentru a fi condus de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere”, informează IPJ Alba.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: minor volan