x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copilă de 12 ani cu părinți despărțiți și cu probleme la școală, pusă să se prostitueze în Constanța

Copilă de 12 ani cu părinți despărțiți și cu probleme la școală, pusă să se prostitueze în Constanța

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   14:30
Copilă de 12 ani cu părinți despărțiți și cu probleme la școală, pusă să se prostitueze în Constanța

O copilă în vârstă de 12 ani, cu părinți despărțiți, risc de abandon școlar și cu o situație materială precară, a fost recrutată de o persoană care a obligat-o să se prostitueze în mai multe locații din Constanța. Sunt percheziții, miercuri, în Iași și Constanța, în acest dosar.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, fac, miercuri, percheziții domiciliare în județele Constanța și Iași și pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, în formă continuată, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și proxenetism.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, în luna februarie 2024, o persoană, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei victime minore, de 12 ani (părinții despărțiți, abandon școlar, situație materială precară și vârsta fragedă) ar fi recrutat-o, iar, în perioada februarie – martie 2024, împreună cu alte trei persoane, ar fi adăpostit-o succesiv, în mai multe locații din Constanța, unde ar fi determinat-o la practicarea prostituției, obținând foloase patrimoniale de pe urma exploatării sexuale a acesteia”, arată polițiștii.

De asemenea, două dintre persoane ar fi întreținut relații sexuale cu victima, iar o alta ar fi realizat și distribuit, cu ajutorul telefonului mobil, filmări în care copila apare în ipostaze sexuale explicite.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copila prostitutie