x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2024   •   15:00
Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

Cadavrele a două persoane, o femeie și un bărbat, au fost găsite de polițiști în localitatea Valea, comuna Vărgata, din județul Mureș, fiind stabilit că a fost vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Poliția Mureș a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, prin apel 112, că într-un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat, de suicid.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis.

„A fost identificat trupul unei femei de 35 de ani și al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înțepător la nivelul gâtului. Personalul echipajului medical ajuns, de asemenea, la fața locului a constatat decesul celor două persoane”, transmite, luni, Poliția Mureș.

O echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, polițiști specializați din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, face cercetări pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt și succesiunea producerii evenimentului.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: crima sinucidere