x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în apropiere de Focşani. Trei morţi, între care o fetiţă în vârstă de trei ani

Accident GRAV în apropiere de Focşani. Trei morţi, între care o fetiţă în vârstă de trei ani

06 Dec 2015   •   14:05
Accident GRAV în apropiere de Focşani. Trei morţi, între care o fetiţă în vârstă de trei ani

Update Doi adulţi şi o fetiţă în vârstă de trei ani şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN2, în zona comunei vrâncene Garoafa.

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti, accidentul s-a produs în timpul unei depăşiri.

''Conducătorul autoturismului în care se aflau cei doi adulţi a efectuat o depăşire pe dreapta, pe lângă acostamentul carosabilului şoselei cu două benzi pe sens, dar, probabil urmare a unei denivelări, maşina a fost proiectată pe sensul opus al drumului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau patru persoane - soţ, soţie şi doi copii'', a declarat pentru AGERPRES Bogdan Toader, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Potrivit acestuia, cei doi adulţi - soţi şi soţie - au fost scoşi morţi din maşină de echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului, în timp ce ocupanţii celei de-a doua maşini - o familie cu doi copii, un băieţel de 9 ani şi o fetiţă de trei ani - au fost transportaţi la spital având răni grave.

Imediat după ce a fost preluată de un echipaj de ambulanţă, fetiţa a murit deşi medicii au depus toate eforturile pentru resurscitarea ei. Potrivit personalului medical al ambulanţei, fetiţa a murit din cauza traumatismului suferit.

Stire initiala Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 13.00 circulația rutieră pe DN2E85, a fost oprită pe ambele sensuri, între Focşani şi Mărăşeşti pe raza comunei Garoafa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Cele două maşini s-au ciocnit frontal. În urma coliziunii două persoane au decedat iar 3 persoane dincare un copii sunt grav răniţi.

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN2E85.

×
Subiecte în articol: accident pe dn2e85