x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă două persoane care vindeau droguri în cluburi și petreceri private din Constanța, arestate

Încă două persoane care vindeau droguri în cluburi și petreceri private din Constanța, arestate

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   20:00
Încă două persoane care vindeau droguri în cluburi și petreceri private din Constanța, arestate

Încă două persoane au fost arestate în cadrul unui dosar deschis în noiembrie anul trecut, în care mai mulți indivizi, între care unul aflat în penitenciar, sunt acuzați că au vândut droguri în cluburi și la petreceri private din Constanța.

În urma activităților desfășurate, în 25 noiembrie 2023, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, joi, în 15 februarie 2024, au fost reținute alte două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în luna mai 2022, cei doi bănuiți, împreună cu un altul (arestat preventiv, în luna noiembrie 2023), ar fi constituit un grup infracţional organizat, având drept scop vânzarea de droguri de risc și mare risc către consumatori, din județul Constanța. La acest grup ar fi aderat un alt membru, care a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv, în urma acțiunii din data de 25 noiembrie 2023. Pe baza probelor administrate, s-a stabilit că persoanele cercetate ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, în municipiul Constanța (inclusiv în cluburi și la petreceri private) droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină și ecstasy), atât direct, cât și prin intermediul celorlalți membri al grupului infracțional”, au transmis, vineri, polițiștii din cadrul IGPR.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri petrecere arestare