x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Elevul din Bacău care și-a obligat un coleg să-și bage cu capul în toaletă a fost reținut

Elevul din Bacău care și-a obligat un coleg să-și bage cu capul în toaletă a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2023   •   09:45
Elevul din Bacău care și-a obligat un coleg să-și bage cu capul în toaletă a fost reținut
Sursa foto: Observatornews.ro

Un elev din Bacău care și-a obligat un coleg să-și bage cu capul în toaletă și să pupe mâna agresorului a fost reținut.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, facem precizarea că, atât polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cât și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară activități preventive în unitățile de învățământ de pe raza întregului județ, pe tot parcursul anului școlar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, informează Poliția Bacău.

Poliția a început ancheta după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu doi elevi cu nevoi speciale, bătuți și umiliți de un coleg. Incidentele au avut loc la Liceul Tehnologic "Dumitru Mangeron" din Bacău. Unul dintre elevi a fost umilit în toaleta unei băi de către un coleg, care l-a obligat să-și bage cu capul în toaletă și să pupe mâna agresorului.

Anterior, elevul agresor a mușcat în trecut un coleg, fiind sancționat cu scăderea notei la purtare.

Un elev de la un liceu din Bacău și-a bătut un coleg și apoi a vrut să-l bage cu capul în vasul de toaletă. Alți adolescenți amuzați au filmat întâmplarea și au postat-o pe rețelele sociale.

În înregistrare se vede cum un elev își pălmuiește colegul și vrea să-l bage cu capul în vasul de toaletă. Bunicul victimei a reacționat la imaginile surprinse în Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău, relatează gândul.ro..

„Ce se petrece la un liceu din Bacău în timpul pauzelor! Nepotul meu a venit înfiorat arătându-mi aceste lucruri îngrozitoare. Este inadmisibil ce se întâmplă în fața ochilor voștri. Copiii merg cu teamă la școli că li se poate întâmpla așa ceva”, a scris acesta, pe Facebook.

Iar agresorul, departe de a înțelege ce face, i-a spus elevului pe care tocmai îl bătuse. „Noi ne jucăm. Suntem prieteni buni. Eu glumesc cu tine”.

elev Bacau

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: elev reținut bacau