x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE VIDEO Explozie cu victime pe Șantierul Naval Midia!

UPDATE VIDEO Explozie cu victime pe Șantierul Naval Midia!

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2023   •   09:46
UPDATE VIDEO Explozie cu victime pe Șantierul Naval Midia!

O explozie puternică s-a produs vineri pe Șantierul Naval Midia. Trei persoane au fost rănite, dintre care una a ajuns la spital.

UPDATE

O persoană a fost transportată la spital după explozia produsă vineri dimineața pe Șantierul Naval Midia. Cauza probabilă de producere a exploziei este, potrivit pompierilor, o acumulare de gaz în sala motoarelor unei nave la care se făceau reparații.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost solicitați vineri dimineața să intervină la o navă în Șantierul Naval Midia, unde a avut loc o explozie.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în urma acesteia au rezultat trei victime, care au fost evaluate medical la fața locului.

Doar una dintre acestea a fost transportată la spital cu arsuri, conștientă, de echipajul SMURD Constanța, celelalte două refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă a exploziei a fost stabilită ca fiind o acumulare de gaz în sala motoarelor, susțin pompierii din Constanța.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Deflagrația s-a produs în momentul în care cele trei victime făceau reparații la o navă. Potrivit primelor informații, expozia a avut loc la un motor termic al navei „Maddox” și nu a fost urmată de un incendiu,

Echipele de intervenție de la Serviciul de Ambulanță se află la fața locului. Se pare că sunt trei victime cu arsuri, iar două dintre acestea au răni la nivelul feței.

Autoritățile vor face o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

 

 

×
Subiecte în articol: explozie victime Santierul Naval Midia