x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Florin Cîțu se ia de spitalele din subordinea Primăriei Capitalei: Nu funcționează bine

Florin Cîțu se ia de spitalele din subordinea Primăriei Capitalei: Nu funcționează bine

21 Sep 2021   •   16:25
Florin Cîțu se ia de spitalele din subordinea Primăriei Capitalei: Nu funcționează bine

Premierul Florin Cîțu vrea un plan urgent pentru pacienții cu COVID-19 din București. El spune că în Capitală este nevoie de o situație a paturilor ce pot fi operaționalizate pentru bolnavii COVID.

„Dar un alt front pe care trebuie să îl folosim și care văd că nu funcționează încă și trebuie să funcționeze este cel al spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei. Vreau mai multă implicare aici din partea Primăriei Capitalei și vreau o situație în orele următoare să vedem cum este implicată Primăria Capitalei și spitalele din subordinea Primăriei Capitalei în acest val 4”, a afirmat premierul la videoconferința cu șefii DSP din țară.

Cîțu a atras atenția că nu este vorba de spitalul „instituției X sau instituției y”, ci de spitale unde se aduc pacienți: „Au mai fost discuții în iarnă, nu vreau să ajungem la aceste discuții, tratăm pacienți și toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”.

Prim-ministrul i-a cerut ministrului interimar Cseke și lui Raed Arafat un plan pentru București, legat de secțiile ATI pentru bolnavii COVID: „avem nevoie de un plan în cazul în care situația în București se înrăutățește”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: spitale primaria capitalei florin citu