x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furt din supermarket. Metoda prin care o femeie din Arad nu poate fi prinsă: "Este a zecea oară când ne păcălește. E cea mai pricepută. Și foarte rapidă"

Furt din supermarket. Metoda prin care o femeie din Arad nu poate fi prinsă: "Este a zecea oară când ne păcălește. E cea mai pricepută. Și foarte rapidă"

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2023   •   17:00
Furt din supermarket. Metoda prin care o femeie din Arad nu poate fi prinsă: "Este a zecea oară când ne păcălește. E cea mai pricepută. Și foarte rapidă"

O nouă metodă de furt din supermarket, la casele se scanare individuală a produselor.

Instalarea caselor self-scan reprezintă o oportunitate pentru hoți de a lua produse din magazine fără să plătească, scrie bizbrașov.ro. 

Aceștia plătesc un singur produs iar apoi folosesc bonul pentru a-l scana și reușesc astfel să iasă din supermarket. Însă în plase au mai multe articole neplătite. 

Este situația unei femei din Arad care a reușit de mai multe ori să plece cu produse fără să le achite.

„Este a zecea oară când femeia asta vine, se aprovizionează, pleacă fără să plătească și iese pe la casele rapide. Își umple plasele, plătește doar un iaurt, și iese după ce scanează bonul. E cea mai pricepută din Arad. Și foarte rapidă. Nu am reușit să o prind”, spune agentul de pază al magazinului.

Mai ales în orele de vârf este greu pentru agenții de pază să supravegheze toți clienții, astfel că hoții reușesc să sustragă produsele și să plece fără a fi prinși. 

 

 

×
Subiecte în articol: furt supermarket case self scan arad hot