x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-o casă din Vâlcea. Un copil a decedat, iar o femeie e dată dispărută

Incendiu într-o casă din Vâlcea. Un copil a decedat, iar o femeie e dată dispărută

30 Aug 2024   •   11:36
Incendiu într-o casă din Vâlcea. Un copil a decedat, iar o femeie e dată dispărută

Un băieţel de şase ani a fost găsit decedat în urma unui incendiu izbucnit, vineri, într-o casă din comuna Vaideeni, echipajele de pompieri trimise la faţa locului căutând în prezent o femeie de 44 de ani care s-ar afla în interiorul locuinţei, au informat autorităţile din Vâlcea.

"Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse două persoane. La sosirea forţelor ISU focul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, echipajele de intervenţie acţionând cu prioritate pentru căutarea-salvarea posibilelor victime, concomitent cu operaţiunile de stingere a incendiului. Din nefericire, o victimă carbonizată a fost descoperită într-un dormitor al casei", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru.

La faţa locului intervin pompieri militari din Râmnicu Vâlcea, Horezu şi Buneşti, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, care au lichidat deja incendiul, însă este căutată în continuare cea de-a doua persoană care se presupune că s-ar afla în casă.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

AGERPRES

×