x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de proporții în județul Buzău: Trei case au luat foc, zeci de pompieri sunt în misiune

Incendiu de proporții în județul Buzău: Trei case au luat foc, zeci de pompieri sunt în misiune

17 Oct 2022   •   17:06
Incendiu de proporții în județul Buzău: Trei case au luat foc, zeci de pompieri sunt în misiune

Trei case din comuna buzoiană Siriu au luat foc, iar patru persoane au suferit atacuri de panică. Zeci de pompieri sunt în misiune și încearcă să stingă incendiul.

Pompierii intervin luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Siriu. Flăcările au cuprins alte două clădiri din vecinătate.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD cu un număr de aproximativ 20 de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu și Detașamentului de Pompieri Buzău, au anunțat reprezentanții ISU Buzău.

Patru persoane au suferit atac de panica și au primit îngrijiri medicale, trei fiind transportate la spitalul din Nehoiu.

Din primele date furnizate de pompieri, arde o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Autoritățile au decis să suplimenteze numărul forțelor aflate în misiune.

„Din primele informații pe care le avem, patru persoane au suferit atacuri de panică în momentul în care și-au văzut agoniseala cuprinsă de foc. La fața locului sunt mobilizate mai multe autospeciale de la ISU Buzău, dar am dispus suplimentarea efectivelor pentru stingerea cât mai rapidă a focului și limitarea pe cât posibil a pagubelor. Acțiunea este în dinamică, fiind îngreunată și de vânt, dar pompierii intervin prompt pentru lichidarea focului”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Cauza producerii incendiului va fi stabilită la finalul intervenției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu buzău