x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Întârziere de peste 3 ore a unui tren care trebuia să ajungă la Constanța. S-a rupt pantograful

Întârziere de peste 3 ore a unui tren care trebuia să ajungă la Constanța. S-a rupt pantograful

de Redacția Jurnalul    |    27 Ian 2023   •   22:50
Întârziere de peste 3 ore a unui tren care trebuia să ajungă la Constanța. S-a rupt pantograful
Sursa foto: Victor Stroe

Trenul R 8007 va ajunge cu întârziere de 193 de minute la Constanța, deoarece între Sarulesti și Lehliu (firul I) i s a rupt pantograful, defecțiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact, transmite CFR SA.

Potrivit CFR SA, trenul R 8007 va ajunge cu întârziere la Constanța, deoarece între Sarulesti și Lehliu (firul I) i s a rupt pantograful, defecțiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact.

Garnitura a fost repusa în circulație cu altă locomotivă, la destinație urmând să ajungă cu o întârziere de 193 de minute.

Celelate trenuri nu au fost afectate acestea fiind retrasate să circule pe firul II, conform sursei citate.

Nu este singurul tren care are întârziere.

„Întârzierea înregistrată de trenul IC 536 este cauzată de fluctuații de tensiune între Mircea Vodă și Saligny, precum și de restricția de viteză cu care a circulat între Brănești și Pasărea, din cauza talonarii barierei la trecerea la nivel (am dat informația la 17:56). De asemenea, întârziere la destinație are și trenul 472 care și-a prelungit timpii de mers, cu 42 min, între Crivina - Brazi și cu 64 minute în statia Brazi, pentru manevre de decuplare a unui vagon din compunerea garniturii”, transmite CFR SA.

Reprezentanții CFT SA menționează că nu sunt inregistrate alte evenimente, însă traficul feroviar este adaptat în continuare la condițiile meteo nefavorabile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: întârziere tren constanta