x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Metoda „generalul american” face o nouă victimă. O femeie de 61 de ani a plătit 80.000 de lei pentru o poveste de dragoste

Metoda „generalul american” face o nouă victimă. O femeie de 61 de ani a plătit 80.000 de lei pentru o poveste de dragoste

12 Noi 2022   •   15:40
Metoda „generalul american” face o nouă victimă. O femeie de 61 de ani a plătit 80.000 de lei pentru o poveste de dragoste

O femeie de 62 de ani din Moinești, Bacău, a fost înșelată cu peste 80.000 de lei, prin metoda „generalul american”. Femeia a trimis bani unei persoane care i-a promise o relație de iubire.

Polițiștii au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa unei femei de 37 ani, din județul Giurgiu, după ce, în perioada 2-16 mai 2022, femeia ar fi ajutat persoane necunoscute să înșele, prin metoda „generalul american” o altă femeie de 62 de ani, din Moinești, transmite Poliția Bacău.

Aceasta a primit în conturile bancare  80.900 de lei, sumă livrată în 4 tranșe. Ulterior a trimis banii către alte persoane, în conturi din Nigeria.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților și atrag atenția asupra acestei forme de înșelăciune.

Metoda se bazează pe încrederea celor care se lasă abordați, pe internet, de către o femeie sau un bărbat care le promite o relație de prietenie și îi conving, ulterior, să le trimită bani pentru a crea o legătură amoroasă.

×
Subiecte în articol: metoda generalul moinesti dragoste bacau