x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Metroul va circula la un interval mai mic între Gara de Nord şi Străuleşti, din 1 mai

Metroul va circula la un interval mai mic între Gara de Nord şi Străuleşti, din 1 mai

01 Mar 2018   •   10:41
Metroul va circula la un interval mai mic între Gara de Nord şi Străuleşti, din 1 mai
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Trenurile de metrou vor circula la un interval de maximum 8 minute, faţă de intervalul actual de 12 minute, între staţiile Gara de Nord şi Străuleşti de pe Magistrala 4, începând cu 1 mai 2018, informează Metrorex. 

"În acest sens, în perioada 1 martie - 30 aprilie a.c., se vor desfăşura ultimele lucrări pentru montarea echipamentelor de automatizare a traficului pe Magistrala 4, tronsonul Străuleşti - Parc Bazilescu. În perioada lucrărilor circulaţia se va desfăşura astfel: 1 - 31 martie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti, firul 1, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord - Jiului - Gara de Nord, la un interval de 10 minute. În perioada 1 - 30 aprilie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti firul 2, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord 2 - Jiului - Gara de Nord 2, la un interval de 10 minute", precizează sursa citată. 

Pentru continuarea călătoriei spre staţiile de metrou Străuleşti sau Gara de Nord 2, pasagerii vor schimba trenul în staţia Jiului, de la cealaltă linie. 

Odată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor de metrou, se va relua în condiţii normale în ambele direcţii, cu interval de succedare a trenurilor mai mic cu cel puţin 4 minute, faţă de intervalul actual de circulaţie. AGERPRES

×