x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un om de afaceri din Ploieşti s-a spânzurat în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul avea 60 de ani

Un om de afaceri din Ploieşti s-a spânzurat în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul avea 60 de ani

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2022   •   19:22
Un om de afaceri din Ploieşti s-a spânzurat în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul avea 60 de ani

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit într-un hotel din Ploiești. Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o sinucidere. Potrivit surselor, este vorba despre milionarul prahovean Doru Morcovescu, patronul hotelului Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, joi seara, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit cadavrul unui bărbat de 60 de ani.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Potrivit http://www.phonline.ro, Morcovescu suferea de depresie de multa vreme si urma tratament, insa problemele din ultima vreme se pare ca l-au facut sa cedeze.

Doru Morcovescu, patronul hotelului Prahova din Ploieşti, ar fi fost găsit spânzurat de un calorifer într-o baie, într-una din camerele în care locuia. 

'Astăzi, în jurul orei 17.00,  s-a primit un apel pentru un bărbat spânzurat în incinta hotelul Prahova. La locul solicitării s-a deplasat o ambulanță cu medic. La locul solicitării a fost gasit un bărbat în vârstă de 60 ani, spânzurat, care prezenta semne clare de deces.", transmite Serviciul de Ambulanță Prahova.

sinucidere Prahova

×