x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timișoara

O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timișoara

24 Noi 2021   •   10:27
O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timișoara

Primarul Timișoarei Dominic Fritz a anunțat miercuri că în oraș va fi deschisă o nouă fabrică de biciclete, care va începe producția la primăvară. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă.

„Este un semnal puternic faptul că producătorul de biciclete Corratec a ales Timișoara pentru extinderea investițiilor pe care le are în Europa. M-am întâlnit anul acesta cu ei de două ori, când firma – este o afacere de familie din Germania – încă era indecisă între mai multe orașe din Europa. Le-am spus despre transformarea orașului ca hub de producție și dezvoltare în domeniul velo și mobilitate verde, despre calitatea vieții la Timișoara și proiectele noastre de dezvoltare urbană, despre spiritul inovator al timișorenilor, despre deschiderea administrației către firme care vor să investească pe termen lung în potențialul Timișoarei”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Conform acestuia, compania germană a cumpărat fabrica Kathrein din Timișoara și estimează că în primăvară va începe producția de biciclete.

„În cifre, investiția înseamnă 300.000 biciclete (inclusiv electrice) și în primii doi ani, 300 de noi locuri de muncă”, a mai anunțat Fritz.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fabrica biciclete