x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții la suspecții care au pus la cale un jaf armat de la o bancă din Baia Mare

Percheziții la suspecții care au pus la cale un jaf armat de la o bancă din Baia Mare

06 Iul 2018   •   18:49
Percheziții la suspecții care au pus la cale un jaf armat de la o bancă din Baia Mare

Poliţiştii au efectuat, joi, trei percheziții domiciliare, una la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în județele Bihor și Caraș-Severin.

Toate activităţile specifice desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, precum şi cooperarea cu alte structuri de specialitate, şi-au dovedit eficienţa.

Ieri, a fost identificat unul dintre bănuiţi: un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

”Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificarea tuturor persoanelor implicate şi recuperarea prejudiciului”, precizează IPJ Maramureș într-un comunicat de presă.

Jaful armat a avut loc în 23 mai, la sucursala unei bănci din Baia Mare. Doi bărbați, ce și-au ascuns identitatea cu ajutorul unor căști de motociclist, au furat 100.000 de lei sub amenințarea unei arme de foc și a unei săbii.

Sursa:  someseanul.ro

×