x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident aviatic: Un planor a aterizat forțat pe un câmp lângă Gara Deva. Pilotul a fost rănit

Incident aviatic: Un planor a aterizat forțat pe un câmp lângă Gara Deva. Pilotul a fost rănit

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   21:23
Incident aviatic: Un planor a aterizat forțat pe un câmp lângă Gara Deva. Pilotul a fost rănit
Sursa foto: ISU Hunedoara.

Un planor a aterizat miercuri după-amiaza forțat pe un lan din apropierea Gării Deva. Pilotul, un tânăr de 21 de ani, a fost rănit și a fost dus la spital.

Potrivit ISU Hunedoara, un bărbat în vârstă de 21 de ani, pilot de planor, a fost rănit în urma aterizării forțate a aparatului de zbor pe care îl pilota deasupra municipiului Deva.

Evenimentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, la câțiva kilometri de aerodromul Săulești, de unde a decolat și ar fi trebuit să se întoarcă.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD, iar la fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Pilotul a primit primul ajutor medical la fața locului și a fost dus, conștient și cooperant, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva.

Bărbatul se afla singur în planor și a suferit fracturi la picioare, scrie Mediafax

„Cauzele aterizării forțate urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către instituțiile abilitate”, transmite ISU Hunedoara.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: planor aterizat fortat pilot ranit