x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infotrafic:circulația, îngreunată de aglomerație în jurul Capitalei și de ploaie în sud-estul țării

Infotrafic:circulația, îngreunată de aglomerație în jurul Capitalei și de ploaie în sud-estul țării

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2023   •   07:29
Infotrafic:circulația, îngreunată de aglomerație în jurul Capitalei și de ploaie în sud-estul țării

Circulația mașinilor se desfășoară cu greutate în jurul Capitalei din cauza aglomerației. De asemenea, ploaia îngreunează circulația pe mai multe șosele din sud-estul țării.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că marți dimineață nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza unui eveniment rutier.

Totuși, se circulă cu greutate din cauza ploii torențiale pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 144 - 212, precum și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea.

Pe arterele rutiere din județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea, plouă ușor și nu sunt probleme de vizibilitate, anunță autoritățile.

Pe celelalte drumuri naționale și autostrăzi, mașinile circulă pe carosabil uscat, vizibilitatea este bună și nu este aglomerație.

Excepție face zona capitalei. Pe autostrada A1 București-Pitești,pe DN 1 în localitate Mogoșoaia și pe DN 7 în Chitila, pe sensul de intrare în București este aglomerație. De asemenea, se adună din ce în ce mai multe mașini pe Centura Capitalei, în special în localitățile din partea sudică.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic aglomeratie bucuresti