x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţia continuă cercetările în cazul celor două adolescente care s-au sinucis la Lupeni

Poliţia continuă cercetările în cazul celor două adolescente care s-au sinucis la Lupeni

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2023   •   13:00
Poliţia continuă cercetările în cazul celor două adolescente care s-au sinucis la Lupeni

Poliţia continuă cercetările în cazul celor două adolescente de 15 ani, din oraşul Uricani, care au murit după ce s-au aruncat, sâmbătă, în gol, de pe un turn de apă înalt de circa 20 de metri, ce aparţine unei foste fabrici din municipiul Lupeni, a informat duminică purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală iar ancheta continuă pentru a stabili circumstanţele şi cauzele care le-au determinat pe cele două minore să recurgă la acest gest.

Una dintre fete a sunat-o, sâmbătă după-amiază, pe mama sa pentru a-i spune că intenţionează să recurgă la un gest sinucigaş, femeia anunţând imediat Poliţia pe numărul de urgenţă 112. În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, atât din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni, cât şi echipaje medicale.

Poliţiştii au identificat trupurile celor două minore, faţă de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul. Faţă de a doua victimă echipele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar fără rezultat.

"În acest caz, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni continuă cercetările. A fost întocmit un dosar de cercetare penală. Continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor care le au determinat pe cele două minore să recurgă la acest gest", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ancheta se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. 

×
Subiecte în articol: politia adolescente sinucis lupeni