x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova - Accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 3 din care una deosebit de grav

Prahova - Accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 3 din care una deosebit de grav

12 Aug 2016   •   18:06
Prahova - Accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 3 din care una deosebit de grav
Sursa foto: Foto: campinatv.ro

Încă un grav accident s-a petrecut pe DN1, în apropiere de drumul spre Florești, vineri după-amiază. O persoană a murit pe loc, una a rămas încarcerată iar alte 3 persoane sunt rănite.


La locul accidentului se află poliția și mai multe echipaje de intervenție de la ISU Prahova: o autospecială, două de la descarcerare, două ambulanțe de la Smurd și patru de la Serviciul Județean de Ambulanță.


Un elicopter Smurd a preluat un tânăr de 21 de ani, grav rănit, celelalte persoane rănite, toate din autoturism, fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.


Accidentul s-a produs în urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiești și o cisterna, încărcată cu ciment.


Cisterna a ieșit în DN1 dinspre Florești încercând să ajungă pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brașov, cisterna propriu-zisă rămânând pe celălalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Bănești nu a mai putut evita impactul și din cauza carosabilului umed.


Pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul, se circulă în coloană.

Sursa: campinatv.ro

×
Subiecte în articol: accident pe dn 1