x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de circulație pe mai multe șosele din Vâlcea

Restricții de circulație pe mai multe șosele din Vâlcea

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   07:47
Restricții de circulație pe mai multe șosele din Vâlcea

Autoritățile au impus mai multe restricții de circulație pe câteva șosele din județul Vâlcea. Miercuri, acolo se desfășoară lucrări. Șoferii sunt sfătuiți că circule cu prudență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, în intervalul orar 8.00 – 18.00, pe DN 7, între kilometrii 209 și 211, pe raza localităților Brezoi și Corbu, județul Vâlcea, circulația rutieră se va închide în reprize de câte 20 de minute, fiind dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări la partea carosabilă.

De asemenea, în intervalul ora 8.00 – 18.00, pe DN 7A, între kilometrii 35- 36 și 51–52, în extravilanul localității Voineasa, din județul Vâlcea, se efectuează lucrări la acostamentul părții carosabile, precum și la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației, urmând ca traficul să fie închis în reprize de câte 20 minute.

Totodată, pe DN 67B, pe tronsonul kilometric 49 – 51, pe raza localităților Obislavu și Grădiștea, județul Vâlcea, în intervalul orar 20.00 – 06.00, circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale, dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

Șoferii sunt sfătuiți „să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restricţii valcea circulaţie